Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کبودراهنگ از اجرای ۳۳۰ هکتار عملیات بیابان‌زدایی در عرصه اراضی ملی این شهرستان خبر داد.

ابوالقاسم علی‌ویردی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به خشک و بیابانی بودن شهرستان کبودراهنگ تاکنون با کشت گیاهان آتریپلکس و قره‌داغ ۳۳۰ هکتار عملیات بیابان‌زدایی در اراضی ملی این شهرستان در اراضی شاوه، گنده‌جین و خان‌آباد اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شهرستان کبودراهنگ جنگل طبیعی ندارد، افزود: در حال حاضر منابع طبیعی شهرستان ۶۵۰ هکتار جنگل کاری دستکاشت در عرصه منابع طبیعی شهرستان انجام داده که بیشتر آنها به عرصه منابع طبیعی روستاهای قلی آباد، کوریجان، حاشیه جاده ویان، شیرین سو، آق بلاغ، آق داغ و علیصدر اختصاص دارد.

علی‌ویردی بنه، بادامک، بادام و داغ داغان را از مهمترین نهال‌های ‌کشت شده کم‌آب‌بر در جنگل‌کاری اراضی ملی این شهرستان برشمرد و تصریح کرد: در زمینه طرح مرتعداری تاکنون منابع طبیعی شهرستان افزون بر ۴۰ هزار هکتار واگذاری و احاله مدیریت طرح مرتعداری به مردم داشته است.

وی با اشاره به اجرای هر ساله پروژه‌های مختلفی چون کپه‌کاری، بذرپاشی، کودپاشی و ذخیره نزولات توسط منابع طبیعی در عرصه اراضی ملی شهرستان یادآور شد: در سه سال اخیر ۱۰۰۰ هکتار کپه‌کاری، بذرپاشی و کودپاشی و طرح عملیات بیولوژیکی در روستاهای قطارآغاج، طاهرلو، باباخنجر، آب مشکین، ساری‌بلاغ، قلی‌آباد و کیتو توسط منابع طبیعی شهرستان اجرا شده است.

علی‌ویردی در ادامه گفت: در بحث آبخیزداری در پنج سال گذشته چندین طرح با اعتباری افزون بر ۱۰۰ میلیارد ریال در عرصه منابع طبیعی شهرستان در روستاهای باشقورتاران، سرخاب، ایلانلو، کهریزباباحسین ، جگنلو و محمودآباد انجام شده است.

وی بیان کرد: طرح بوستان روستایی طرحی بود که در دو، سه سال اخیر مطرح شده که در این رابطه مقداری از اراضی روستاها را به خود روستاها واگذار کردیم و با این اقدام در مجموع شش هکتار در روستاهای کیتو، باباخنجر و آب مشکین بوستان روستایی افتتاح شد.

علی‌ویردی با بیان اینکه در سطح شهرستان پروژه کاداستر و حدنگاری به اتمام رسیده و نقشه های آن اصلاح هندسی شده است، یادآور شد: ۹۵ درصد اسناد اراضی ملی شهرستان کبودراهنگ تک برگی شده‌اند.

وی مساحت کل اراضی ملی شهرستان کبودراهنگ را ۹۵ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: در بحث آموزش و ترویج هر ساله کلاس های ترویجی و آموزشی برای مردم، بهره‌برداران، اهالی روستاها و دانش آموزان مدارس برای ارتقاء هر چه بیشتر سطح فرهنگ منابع طبیعی برگزار می‌شود.

علی‌ویردی یکی از مشکلات اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان را کمبود نیروی حفاظتی دانست و تصریح کرد: در تلاش هستیم تا به منظور مرتفع شدن این کمبود نیروهای حفاظتی بیشتری را جذب کنیم.

وی با تأکید بر اینکه از مردم درخواست داریم در مراقبت از عرصه منابع طبیعی و اراضی ملی کوشا باشند و اراضی ملی را تخریب نکنند، یادآور شد: خوشبخانه امسال و سال گذشته در سطح شهرستان حریق مراتع نداشتیم و سطح فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی با کلاس‌های آموزشی ارتقاء دوچندان داشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانها شهرستانها بيابان زدايي منابع طبيعي جنگل کاری آبخيزداري منابع طبیعی شهرستان شهرستان کبودراهنگ عرصه منابع طبیعی اراضی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه