Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر مرادی حقیقی با تاکید براینکه این قانون باید ردیف اعتباری خاصی داشته باشد، گفت: با تصویب این قانون زیرساخت های کشاورزی و صنایع تبدیلی فراهم خواهد شد که به توسعه پایدار کمک می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت؛ جعفر مرادی حقیقی مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان با اشاره به فعالیت های آبخیزداری و بیابان زدایی گفت: پیشگیری قبل از درمان باید حتما در حوزه آبخیزداری عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: برای جلوگیری از خسارات ناشی از سیل باید اقدامات پایه ای و زیرساختی انجام شود.

مرادی حقیقی با اشاره به اینکه ۵.۵ میلیون هکتارسطح حوزه آبخیز استان است، بیان کرد: با همت مجلس و دولت برای تصویب قانون جامع آبخیزداری اقدامات با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان با تاکید براینکه این قانون باید ردیف اعتباری خاصی داشته باشد، تصریح کرد: با تصویب این قانون زیرساخت های کشاورزی و صنایع تبدیلی فراهم خواهد شد که به توسعه پایدار کمک می کند.

وی با اشاره به وجود فرسایش خاکی در سطح استان، بیان کرد: ۱۷تن از سطح استان درگیر فرسایش خاکی است که با اقدامات به موقع آبخیزداری می توانیم آن را به حداقل برسانیم.

مرادی حقیقی درخصوص مطالعات انجام شده این اداره بر استان گفت: ۵۰ درصد مساحت در دست اقدام را مطالعه کرده ایم و البته مطالعه جامع و کامل کمک می کند که هزینه ها را به صورت مطلوب و به جا استفاده کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی استان با اشاره به عملیات های بیولوژیکی در سطح استان، اظهار کرد: در مراتع استان با بذرکاری و نهالکاری به سمت اقدامات اقتصادی پیش می رویم.

وی افزود: بیش از ۶۰۰ هزار نهال در بحث نهالکاری و جنگل کاری آمادا داریم تا در فصول مناسب در اختیار مردم قرار دهیم.

مدیرکل منابع طبیعی استان، سنجد، سنوبر اصلاح شده، کاج، سرو، بادام کوهی، زبان گنجشک و زیتون تلخ از نهال هایی برشمرد که در فصول مناسب در اختیار مردم قرار می گیرد.

به گفته مرادی حقیقی؛ استان سمنان در آینده یکی از صادرکنندگان گیاهان دارویی علی الخصوص گیاه باریجه خواهد شد.

وی از کاهش ۹۳ درصدی اطفای حریق در سطح استان خبر داد و گفت: با فرهنگسازی خوب بین مردم و حضور به موقع نیروهای منابع طبیعی اطفای حریق کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل منابع طبیعی استان درخصوص مدیریت مراتع طبیعی، اظهار کرد:۴میلیون هکتار مراتع در سطح استان است که فقط یک میلیون واحد دامی می توانند از آن استفاده کنند.

وی با بیان اینکه با استفاده بی رویه از مراتع، پوشش های طبیعی از بین می رود، افزود: ۷۴ هزار و ۴۵۲ واحد دامی در این طرح حذف شدند و پروانه ۶۵۲ خانوار لغو پروانه شدند.

مرادی حقیقی تصریح کرد: مرتعداران، مدیریت صحیح از مراتع خود داشته باشند و با طرح پیش بروند.

وی با اشاره به افتتاح طرح های آبخیزداری و بیابان زدایی با اعتباری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال، گفت: ۲۵ پروژه منابع طبیعی در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل منابع طبیعی استان سطح استان مرادی حقیقی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۰۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد

فرماندار ایلام گفت: با توجه به خسارات ناشی از سیل در سال‌های گذشته، با اجرای طرح‌های آبخیزداری آب‌های سطحی و سیلاب مهار شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، عبدالصاحب نادری امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت‌_ در جلسه مدیریت بحران شهرستان ایلام اظهار کرد: مدیریت بحران در زمان وقوع حادثه مستلزم تمهیدات لازم و از قبیل پیش‌بینی شده است.

وی افزود: به همت اعضای ستاد مدیریت بحران و دستگاه‌های امدادی شاهد بحران سیلاب در سطح شهرستان نبودیم.

فرماندار ایلام ادامه داد: در توزیع آب روستایی، با توجه به اینکه شغل عمده مردم کشاورزی است برنامه‌ریزی باید به گونه‌ای باشد تا آب مصرفی کشاورزی و شرب مردم تأمین شود.

نادری تاکید کرد: ترمیم به موقع شکستگی و رفع آن از مطالبات به حق مردم است که باید در اسرع وقت مرتفع اجرا شود.

وی اضافه کرد: با توجه به خسارات ناشی از سیل در سال‌های گذشته، با اجرای طرح‌های آبخیزداری آب‌های سطحی و سیلاب مهار شده است.

ادامه داد: با کمک دهیاران و شوراها، جمعیت هلال احمر و سازمان‌های مردم نهاد جهت پیشگیری از بروز هرگونه آتش‌سوزی در مراتع وجنگل‌ها تدابیری اندیشیده شود.

کد خبر 751224

دیگر خبرها

  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب