Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترابی از آغاز آبیاری پروژه بیابان زدایی کانون بحران فرسایش بادی در خلیل آباد خبر داد و گفت: پروژه نهال کاری با گونه تاغ به مساحت ۲۵۰ هکتار در جنوب شهر کندر از توابع شهرستان خلیل آباد در سال های ۹۸و ۹۹ اجرا شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید ترابی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل آباد در گفتگو با خبرنگار صبح توس اظهار داشت: پروژه نهال کاری با گونه تاغ، به مساحت ۲۵۰ هکتار در بخش ششطراز در جنوب شهر کندر در سنوات گذشته اجرا شد که با حدود ۸۰ درصد سبزینگی سیمای منطقه را تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف بیابان زدایی و استقرار پوشش گیاهی، مقابله با ریزگردها، تثبیت شن های روان، افزایش رطوبت خاک و کشاورزی پایداراجرا شد، خاطرنشان کرد: با توجه به خشکسالی های سال های اخیر و به جهت کمک به پایداری گیاهان آبیاری سنواتی با اعتبار ۱۳۰ میلیون تومان هم اکنون در حال اجرا است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلیل آباد با تاکید بر اینکه نهال کاری باعث تقویت پوشش گیاهی یکنواخت در منطقه شده و پروژه آبیاری به همراه مرمت و بازسازی تشتک های تخریب شده در این امر موثر خواهد بود، تصریح کرد: اجرای پروژه نهال کاری اثرات مثبتی بر کشاورزی و دامداری شهر کندر با جمعیت 7 هزار نفری داشته و به نوعی باعث تثبیت زندگی در این منطقه شده است.

وی با اشاره به اینکه مراقبت و نگهداری از پروژه های اجرا شده مستلزم صرف هزینه های زیادی بود، اذعان کرد: این اداره توانسته به همراه گشت های شبانه روزی واحد های یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیز داری سیمای منابع طبیعی و آبخیزداری را تغییر دهد.

ترابی همچنین در پایان عنوان کرد: تمام اقشار مردم می توانند در حفاظت از منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان موثر باشند و هرگونه تخریب و آتش سوزی در این عرصه ها را به سامانه های 1504 و 139 امداد جنگل اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری نهال کاری خلیل آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۳۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند خبر داد و اظهار کرد: این طرح به منظور ترویج فرهنگ درخت‌کاری‌اجرا شده است.

وی گفت: با هدف تحقق تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص پویش ایران سرسبز - ایران قوی و طرح کاشت یک میلیارد درخت به مدت چهار سال، «طرح هر مدرسه یک نهالستان» برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی سطح شهرستان دماوند در حال اجراست.

شکری افزود: در همین راستا کارگاه آموزشی یک روزه مدرسه ابتدایی خواهران بابایی دماوند در نهالستان و ایستگاه تولید بذر و نهال مرتعی شمس منابع طبیعی شهرستان دماوند برگزار شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند عوان کرد: در این برنامه کارشناسان واحد جنگل اداره منابع طبیعی شهرستان دماوند در مورد اهمیت درختکاری، حفظ طبیعت، نحوه کاشت بذر و نگهداری و مراقبت از آن را به دانش‌آموزان آموزش دادند.

شکری تصریح کرد: همچنین در این برنامه جهت دریافت کارت همیار طبیعت از دانش‌آموزان دعوت به عمل آمد تا با تحویل مدارک شناسایی به واحد آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند مراجعه و ثبت‌نام کنند.

کد خبر 6097471

دیگر خبرها

  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی